Teodora Sava (17 ani) este binecunoscuta publicului roman pentru aparitiile sale la concursurile TV "Next Star" (2013, sezonul 1 - finalista) si X Factor (2017, sezonul 7 - semifinalista), la multe alte concursuri la care a participat de mic copil, precum si la diverse emisiuni televizate. Interpretarile ei, ale unor piese dificile cantate de staruri ale muzicii internationale, au atras atentia presei si a multor oameni implicati in industria muzicala din Romania. O alta pasiune a Teodorei este actoria, cu care a cochetat de cativa ani, participand cu succes la cateva festivaluri. In prezent urmeaza cursuri de actorie, fiind implicata in cateva activitati din acest domeniu. In domeniul muzicii, Teodora lucreaza la lansarea primei compozitii proprii in viitorul apropiat. Piesele interpretate de Teodora pot fi gasite in sectiunile de mai sus (Music si Videos), precum si pe canalul propriu de pe Youtube. Pentru a fi la curent cu ultimele noutati din viata si cariera Teodorei, inclusiv ultimele piese si alte surprize pe care nu le veti vedea in alta parte, sunteti invitati sa subscrieti mai sus, cu adresa de email, pentru a primi periodic newsletter in engleza si romana. Teodora Sava este deosebit de recunoscatoare publicului ei, cel care face ca tanara artista sa continue sa incante cu noi piese si interpretari la cel mai inalt nivel! De aceea, Teodora doreste sa se perfectioneze continuu in arta muzicala si teatrala, prin ore de canto si cursuri private de teatru, pentru ca prestatiile ei artistice sa ofere o experienta emotionala unica si o calitate a interpretarii pieselor muzicale la nivel de top, asa cum suntem obisnuiti de catre stelele muzicii americane si britanice! Mai jos, puteti urmari evolutia Teodorei Sava ca artist de la o varsta frageda pana la 16 ani, inclusiv.

0:00 / ???
 1. 1
  Your price

  Hora din Moldova

  Track download

  Please choose a price: £ GBP (£0.50 or more)

  Please pay at least £0.50

  or close
  0:00 / 3:00
 2. 2
  Your price

  Noapte de Craciun

  Track download

  Please choose a price: £ GBP (£0.50 or more)

  Please pay at least £0.50

  or close
  0:00 / 3:55
 3. 3
  Your price

  De Craciun

  Track download

  Please choose a price: £ GBP (£0.50 or more)

  Please pay at least £0.50

  or close
  0:00 / 3:10

Piesele de aici (avand o previzualizare de 2 minute) pot fi descarcate in intregime. Toate piesele de pe acest website, fie cumparate ori oferite gratuit, sunt pentru uzul Dvs. personal. Ele pot fi postate pe Facebook sau alte site-uri ca Share, insa postarea lor integrala, fara permisiune scrisa, pe Youtube sau oriunde in alta parte, este interzisa.

Ascultati piesele Teodorei de pe Spotify si dati click pe Follow daca doriti sa fiti notificati despre ultimele ei piese adaugate acolo! Puteti crea un cont gratuit pe Spotify in cateva secunde, prin email sau prin contul Dvs. de Facebook, pentru a asculta nelimitat muzica.

Subscrieti cu adresa de email pentru ultimele noutati!

Newsletter in engleza si romana. Va puteti dezabona ulterior, oricand.